Γραφείο Διασύνδεσης

Σχετικά με εμάς

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Παντείου Πανεπιστημίου ιδρύθηκε με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Υπουργείου Παιδείας στα πλαίσια του προγράμματος Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΠΕΑΕΚ, Β’ ΚΠΣ).
    Σήμερα το Γραφείο Διασύνδεσης υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

     Κύριος σκοπός του Γραφείου Διασύνδεσης είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σταδιοδρομίας, κυρίως δια ζώσης, σε φοιτητές/τριες, τελειόφοιτους/ες, μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες, υποψήφιους διδάκτορες και απόφοιτους/ες του Παντείου Πανεπιστημίου.
     Παράλληλα, το Γραφείο παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βοηθώντας στην επιλογή των κατάλληλων Τμημάτων κατά τη σύνταξη του Μηχανογραφικού τους. Οργανώνει επισκέψεις σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και ενημερώνει τις μαθήτριες και τους μαθητές σχετικά με το περιεχόμενο των σπουδών και τις επαγγελματικές προοπτικές των Τμημάτων του Πανεπιστημίου.
    Συμμετέχει σε δράσεις, εκθέσεις και φεστιβάλ Σταδιοδρομίας προβάλλοντας τις γνώσεις και επαγγελματικές δεξιότητες των αποφοίτων του Παντείου Πανεπιστημίου και ενημερώνοντας πιθανούς εργοδότες.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο